Najbolji brendovi...
Korpa (0)

Politika o privatnosti

Ova stranica koristi VeriSign SSL123 sertifikat za pružanje sigurnih komunikacija šifriranjem svih podataka na i sa lokacije. VeriSign je proverio i proverio registrovano ime domene sajta.


Mi smo posvećeni zaštiti privatnosti naših kupaca. U potpunosti smo otvoreni o našoj praksi prikupljanja informacija. Molimo vas odvojite vreme da pregledate ovo obaveštenje koje navodi našu politiku privatnosti.


Da obradimo vašu narudžbu, moramo znati vaše ime, adresu e-pošte, adresu isporuke, broj kreditne / debitne kartice, sigurnosni kod i datum isteka. Mi nećemo prikupljati nikakve informacije o vama, osim ako to nije posebno i svesno dobili od vas. Podaci koje sakupljamo biće tačni i ažurirani. To možete proveriti u bilo kom trenutku tako što ćete kontaktirati našu službu za zaštitu potrošača.Mi ćemo odmah ispraviti sve netačnosti koje prijavite.

Pored toga, pogledaćemo proizvode koje kupite, zajedno sa načinom na koji pregledate našu veb stranicu kako biste nam omogućili da vam pošaljemo informacije o proizvodima i uslugama za koje možete biti zainteresovani. Mi ćemo koristiti ove informacije da prilagodimo vaš pogled na sajt na učiniti ga zanimljivijim i relevantnijim u odnosu na proizvode i ponude 


Sakupljamo informacije o našim klijentima preko logova servera, kolačića, formulara za narudžbine i takmičenja. Kolačić je datoteka koju vaš veb pretraživač stavlja na hard disk računara radi vođenja evidencije. Informacije koje se prikupljaju na ovaj način mogu se koristiti za identifikaciju, osim ako ne izmenite podešavanja pretraživača. Kolačić ne čuva informacije o kreditnoj / debitnoj kartici niti podatke o šifru. Pogledajte dodatne informacije o našoj Cookie Polici-u.
Imamo poslovne i tehničke partnere kojima delimo podatke za rukovanje nalozima, procesiranje kreditnih i debitnih kartica i pružanje niza usluga, uključujući i svrhe zaštite od prevare. Oni su obavezani prema Zajednicama o zaštiti podataka i moraju obrađivati lične informacije u skladu sa ovom politikom privatnosti. Trebali biste biti svesni da ako nam policija ili bilo koji drugi regulatorni organ traže od vas da istražimo sumnjive ilegalne aktivnosti da vam pružimo lične informacije, mi imamo pravo na to.

Takođe možemo koristiti vaše podatke ili dozvoliti našim grupama da koriste vaše podatke da bi vam pružili informacije o robi i uslugama koje mogu biti od interesa za vas i mi ili oni mogu da vas kontaktiraju oko njih. Ako ne želite da koristimo vaše podatke na ovaj način, promenite podešavanja na vašem nalogu. Odgovaranje na link "odjaviti" u promotivnoj pošti takođe će osigurati da vaše ime bude uklonjeno sa naše mailing liste.
Ova veb stranica koristi VeriSign i industrijski standardni SSL za pružanje sigurnih transakcija kreditne kartice. SSL je komunikacioni protokol za prenos privatnih informacija preko Interneta. Radi na šifriranje podataka koji se prenose preko SSL veze. Kada unesete porudžbinu, podaci o vašoj kreditnoj / debitnoj kartici šifriraju se i zatim šalju preko Interneta koristeći SSL vezu. Niko ne može da pročita ili pristupa podacima koji se prenose.
Važno je da zaštitite od neovlašćenog pristupa vašoj lozinki i vašem računaru. Uverite se da se odjavite kada završite sa korišćenjem zajedničkog računara.
Pored zaštitnih mera kompanije, vaši lični podaci zaštićeni su u Srbiji Zakonom o zaštiti podataka ("Zakon"). Zakon zahteva nas, kao registrovane kontrolore podataka, između ostalog, da osiguramo da podaci koje imamo o vama trebaju biti zakonski i pravično obrađeni. Trebalo bi da budu tačni, relevantno i ne preterano. Informacije treba, ako je potrebno, ažurirati i ne zadržavati duže nego što je potrebno. Trebalo bi da se čuva sigurno kako bi se sprečio neovlašćeni pristup od strane drugih ljudi.
Mi smo svesni internet prevara vrlo ozbiljno. Zbog povećanja transakcija lažnih transakcija sa kreditnim karticama, ulažemo sve napore kako bismo osigurali da se sva narudžbina temeljno proverava korišćenjem već dostavljenih informacija. Postoji mogućnost da vas možemo kontaktirati kako bismo napravili dodatne sigurnosne provere i tražimo da vaša saradnja omogući da ih dovršimo. Mi nećemo tolerisati krivične transakcije i takve transakcije će se prijaviti nadležnim organima.


KONTAKTIRAJTE NAS

_____________________________________________________________________________________________

Ako imate bilo kakvih pitanja o bilo kom aspektu gore navedene politike, molimo vas da nas kontaktirate.


THE LOOKS GROUP