Najbolji brendovi...
Korpa (0)

Uslovi i korišćenje

Ovi uslovi uredjuju korisnike ( ‘vi’ ili ‘vašu’ ) korišćenje web lokacije www.mycitylooks.com ( ‘web lokacija’ ) I vaš odnos sa :
Firma The Looks Group ( trgovanje kao www.mycitylooks.com ) čije je sedište u Strahinjića Bana 75 , 11000 Stari Grad , Beograd, Srbija
( ‘ Mi ‘ , ‘naš’ ili ‘nama’ ) . Molimo da pažljivo pročitate jer utiču na vaša prava I obaveze prema zakonu. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo Vas da ne pristupate niti koristite Web lokaciju www.mycitylooks.com I www.mycitylooks.rs Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovim Uslovima, molimo vas da nas kontaktirate.

1. Sporazum

Koristeći web lokaciju slažete se da ćete biti obavezni ovim Uslovima.

2. Izmene

Zadržavamo pravo na:
S vremena na vreme ažurirajte ove uslove I svaka izmena će vam biti prikazana putem odgovarajuceg oglasa na Web lokaciji. Vaša je odgovornost da proverite takve promene. Promene ce se primenjivati na korišćenje Web stranice nakon što smo dali takav oglas. Ako ne želite da prihvatite nove uslove, ne bi trebalo da nastavite da koristite Web lokaciju. Ako nastavite da koristite Web lokaciju nakon datuma stupanja na snagu ove izmene, vaše korišćenje Web lokacije označava da je vaš ugovor obavezan novim uslovima. I izmeniti ili povući, privremeno ili trajno, ovu Web lokaciju I materijalne sadržaje unutar nje (ili bilo koji deo) bez obaveštenja za vas I potvrdjujete da mi nećemo biti odgovorni za bilo kakvu izmenu ili povlačenje Web Sajta ili njegovog sadržaja.

3. Registracija

Vi garantujete da :
Lične informacije koje morate da pružite prilikom registracije su istinite , tačne, aktuelne I kompletne u svim aspektima. I ne predstavljate neku drugu osobu ili entitet
Proizvodi nabavljeni na ovoj lokaciji su namenjeni samo privatnoj I kućnoj upotrebi I nisu za ponovnu prodaju. O svim promenama ličnih podataka odmah ćete nas obavestiti petem e mejla ili telefoniranjem predstavnika našeg servisa na e mejl :
office@mycitylooks.com
Tel: 0677 109900

4. Politika privatnosti

Mi ćemo sve vaše lične podatke tretirati kao poverljive I koristiti ih samo u skladu sa našom Politikom privatnosti
Kada kupujete na ovoj Web lokaciji, tražićemo od vas da unesete lične podatke kako bismo vas identifikovali, kao što su vaše ime, e mail adresa, adresa za naplatu, adresa isporuke, kreditne kartice ili drugih informacija plaćanju. Potvrdjujemo da će ove informacije biti zadržane od strane nas u skladu sa registracijom koju imamo kod Poverenika za podatke

5. Zaštita vaše sigurnosti

Da bi smo osigurali da se vaša kreditna, debitna Ili dopunska kartica ne koriste bez vašeg pristanka, mi ćemo validirati ime , adresu I druge lične informacije koje ste dobili tokom procesa porudžbine prema odgovarajućim bazama podataka trećih strana
Svesni smo internet prevara vrlo ozbiljno. Zbog povećanja lažnih transakcija sa kreditnim karticama, ulažemo sve napore kako bismo osigurali da se sva narudžbina temeljno proverava korišćenjem već dostavljenih informacija.
Postoji mogucnost da ćemo vas kontaktirati kako bismo napravili dodatne sigurnosne provere I tražimo od vas saradnju da nam omogućite da ih dovršimo. Nećemo tolerisati lažne transakcije I takve transakcije će se prijaviti nadležnim organima.
Prihvatanjem ovih Uslova odobravate takve provere. Prilikom obavljanja ovih provera lične informacije koje smo dobili od vas mogu se otkriti u registrovanoj kreditnoj referentnoj agenciji koja ima uvid o tim informacijama. Možete biti sigurni da je to učinjeno samo da bismo potvrdili vaš identitet , da se provera kredita ne izvršava I da će vaš kreditni rejting biti nepromenjen. Sve informacije koje ste vi dali će se tretirati sigurno I strogo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ( “Sl. Glasnik RS” od 1.1.2009 godine )

6. Uskladjenost

Sajt se može koristiti samo u zakonite svrhe I na zakonit način. Slažete se da poštujete sve važeće zakone, statute I propise koje se odnose na WEB lokaciju I njegovu upotrebu. Slažete se da ne šaljete ili ne šaljete putem Web lokacije :
Bilo koji kompjuterski virus ili bilo šta drugo u nameni da ometa , prekine ili ometa normalne operativne postupke racunara I bilo koji materijal koji je klevetnički, uvredljiv ili opscen

7. Povraćaj

Slažete se da ćete u potpunosti nadoknaditi,braniti I zadržati nas, naše službenike , direktore , zaposlene I dobavljače , bez ikakve štete na zahtev, od I protiv svih potraživanja , gubitaka, troškova, uključujući razumne pravne naknade, nastale zbog bilo kakvog kršenja ovih Uslova od vas ili bilo koje druge obaveze koje proističu iz vaše upotrebe ove Web lokacije ili bilo koje druge osobe koja pristupa Web lokaciji koristeći vaše lične informacije.

8. Linkovi trećih strana

Kao pogodnost za naše kupce, sajt može uključivati veze sa drugim Web stranicama ili materijalima koje su iznad naše kontrole. Za više informacija, mi nismo odgovorni za takve Web stranice ili materijal, niti ih pregledavamo ili podržavamo. Nećemo biti odgovorni, bilo direktno ili indirektno, za praksu privatnosti ili sadržaj takvih Web sajtova, niti za štetu, gubitak ili prekršaj koji su prouzrokovani ili navidno izazvani u vezi sa korišćenjem ili oslanjanjem na bilo koje takvo oglašavanje, sadržaj , Proizvode, materijale ili usluge dostupne na ovakvim eksternim Web lokacijama ili resursima.

9. Narudžbine

Sva narudžbina podleže prihvatanju I dostupnosti. Ako naručena roba nije dostupna, bićete obavešteni putem e-mejla ( ili drugim sredstvima ako niste dobili e-mail adresu) I imate opciju da sačekate da stavka bude dostupna u našim zalihama ili da otkažete porudžbinu.
Svaka naružbina koju ste postavili biće tretirana kao ponuda za kupovinu robe ili usluga od nas I mi imamo pravo da odbijemo takve ponude u bilo koje vreme. Prihvatate da svako automatsko potvrdjivanje vašeg naloga koji ćete dobiti od nas neće značiti naše prihvaćenje vaše ponude za kupovinu robe ili usluge oglašenih na Web lokaciji www.mycitylooks.com i www.mycitylooks.rs . Zaključivanje ugovora izmedju vas I nas će se dogoditi kada (i) zadužimo vašu kreditnu, depitnu ili PayPal račun ili (i) otpremnicu ili otpočnete sa uslugama, u zavisnosti od toga šta je kasnije.
Mi ćemo sve razumno brinuti , u onoj meri u kojoj je to u našoj moći, da sačuvamo detalje vašeg naloga I plaćanja, ali u odsustvu nemara sa naše strane ne možemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak koji može doći ako treća stana obezbedi neovlašćeni pristup bilo kojim podacima koje ste dobili prilikom pristupa ili naručivanja sa vaše Web lokacije.
Proizvodi koji se prodaju na na Web lokaciji www.mycitylooks.com nisu za ponovnu prodaju ili distribuciju. Vi ste ograniceni na kupovinu 5 stavki bilo kog proizvoda. Zadržavamo pravo da odustanemo od naloga I / ili obustavimo račune u kojima verujemo da su proizvodi naručeni u suprotnosti sa ovom odredbom.
Predpostavićete rizik za proizvode kada ih isporučite na adresu isporuke koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda. Ne prihvatamo nikakvu odgovornost u slučaju da navedete neispravnu adresu isporuke ili kada ne preuzmete proizvode sa adrese isporuke koju ste naveli.

10. Prava otkazivanja

Kada ste kupili robu ili usluge kao potrošač (tj. Za privatnu upotrebu u suprotnosti sa poslovnom upotrebom) , imajte na umu da imate pravo da otkažete bilo koji ugovor zaključen kod nas u roku od 14 dana od dana kada ste stekli fizicko posedovanje robe.
Ako želite da otkažete ugovor u skladu sa ovom odredbom, pogledajte našu Politiku Vraćanja ( Return & Refund ) za više detalja o tome kako.

11. Cena I plaćanje

Sve prikazane cene ukljucuju PDV ( TAX ) ( samo tamo gde je primenljivo – pogledajte dole) po važećim stopama I tačne su prilikom unosa informacija na sistem. Zadržavamo pravo, medjutim, da promenimo cene u bilo koje vreme bez obaveštenja.
Ako je vaša adresa za dostavljanje u Republici Srbiji, neće vam biti naplaćena dodatna taksa. Ukoliko je vaša adresa isporuke izvan Republike Srbije , možete biti predmet uvoznih dažbina I poreza (uključujuci PDV) , koji se uplaćuju kada dostava dodje do zemlje destinacije. Svaku tu dodatnu taksu morate vi snositi. Treba naglasiti da se carinske politike I prakse široko razlikuju od zemlje do zemlje . Preporučujemo vam da se javite lokalnom careniku za informacije.
Imajte na umu da prilikom isporuke robe izvan Republike Srbije , prekogranične isporuke mogu biti predmet otvaranja I inspekcije od strane carinskih organa. Što se tiče sve robe koja se šalje na adresu izvan Republike Srbije , smatraće se da je uvoznik robe I stoga mora biti u skladu sa svim zakonima I propisima zemlje u koju se roba isporučuje.
Plaćanje se može izvršiti na bilo kojoj glavnoj kreditnoj ili debitnoj kartici ili preko PayPal računa. Plaćanje će biti obračunato I obrisano sa vašeg naloga pre otpreme vašeg dobra ili pružanje usluge za vas. Ako se isplata izvšii preko kreditne kartice , protiv kartice će se zadržati vrednost pre-autentije od 0.01 € dok izdavalac kartice ne potvrdi isplatu.
U slučaju da je cena prikazana na stranici za proveru pogrešna, a mi to otkrijemo pre nego sto prihvatimo vašu narudzbinu u skladu sa tačkom 9, necemo biti u obavezi prodati robu po prikazanoj ceni. Uvek se trudimo da obezbedimo da cene robe prikazane na našem sajtu budu uvek tačne, ali ponekad se mogu javiti istinske greške. Ako otkrijemo greške u ceni robe koju ste poručili, obavestićemo vas što je pre moguće I pružiti vam mogućnost ponovnog potvrdjivanja porudžbine po ispravnoj ceni ili poništenju. Ako odustanete od naloga I već ste platili robu, onda ćete dobiti kompletan povraćaj.
Potvrdjujete da je kreditna, debitna ili PayPal nalog koji se koristi, vaš. Svi vlasnici kreditnih / debitnih kartica podležu proverama validacije I odobrenju izdavaoca kartice. Ako izdavac vaše platne kartice odbije ili iz bilo kog razloga ne odobri nam isplatu, nećemo biti odgovorni za bilo koje odlaganje ili neizršenje.
Ako vaša kreditna ili debitna kartica nije uspešno obradjena iz bilo kog razloga, zadržavamo pravo da ponovo pokrenemo postupak plaćanja. Obavestićemo vas najmanje 48 sati unapred o ponovnom procesu plaćanja slanjem e-mejla na adresu e -mejla koju ste nam dostavili. Ako ne želite da ponovo pokrenemo proces plaćanja, morate otkazati svoju narudžbinu u roku od 48 sati od kada nam pošaljete taj e-mail.
Kod svakog naloga možete koristiti samo jedan popustni kod. Zadržavamo pravo da odbacimo ili otkažemo bilo koju porudžbinu u basketu dodatu više od jednog popusta.
Dozvoljavamo vam da iskoristite popustne šifre stogo prema Uslovima na osnovu kojih su izdate , izmedju ostalog mogu sadržiti uslove koje se odnose na vašu podobnost da ih koristite I maksimalnu vrednost porudžbine.
Molimo vas da se upoznate sa ovim odbredbama I Uslovima pre nego što napravite porudžbinu jer zadržavamo pravo odbijanja ili otkazivanja naloga koji nisu u skladu sa ovim Uslovima, čak I ako je vaša kreditna ili debitna kartica naplaćena. Ako postoji nesuglasnost izmedju uslova I odredaba za koje su izdate popustne šifre I ovi Uslovi, preovladjuju pravila uslova popusta. Kopiju uslova I uslova popusta može se dobiti poštom ili telefoniranjem naših servisa na :
office@mycitylooks.com
Viber WhatsApp : 0677 109900

12. Podobnost kupovine

Da biste mogli da kupite robu na ovoj Web lokaciji I zakonito zaključite I formirate ugovore na ovoj Web lokaciji prema nacionalnom pravu morate :
Ako je pojedinac star 18 godina ili više I upišete svoje pravo ime,adresu,broj telefona, adresu e- pošte bilo koje druge tražene detalje.
Nudimo vam kupovinu robe I usluge koje nam zastupate da imate 18 godina ili više I da nam dozvoljavate da vam prenosimo informacije ( sa ažuriranim informacijama) da bi ste dobili informacije od trećih lica, uključujući, ali bez ograničenja, vaše debitne ili kreditne kartice ili izveštaje o kreditiranju da bi ste potvrdili autentičnost svog identiteta, potvrdili svoju kreditnu karticu, dobili prvobitno odobrenje kreditne kartice I odobrili individualne kupovne transakcije.

13. Intelektualna svojina

Sadržaj Web sajta zaštićen je autorskim pravima, zaštitnim žigovima, bazi podataka I drugim pravima intelektualne svojine I potvrdjujete da materijal I sadržaj koji se dostavlja kao deo Web lokacije ostaju kod nas ili naših davalaca licence.
Na ekranu računara možete preuzeti I prikazivati sadržaj Web stanice , na disku čuvate takav sadržaj u elektronskoj formi ( ali ne I na svaki server ili drugi uredjaj za skladištenje povezan sa mrežom) ili svoje lične, - komercijalne upotrebe, pod uslovom da ne zadržavate sve I sva obaveštenja o autorskim I zaštićenim pravima. Na neki drugi način ne možete reprodukovati, modifikovati , kopirati ili distribuirati ili koristiti u komercijalne svrhe bilo koji od materijala ili sadržaja na Web lokaciji.

14. Ograničenje odgovornosti

Bez obzira na bilo koju drugu odredbu u Uslovima, ništa u ovim Uslovima :
Utiču ili ograničavaju vaša prava kao potrošača prema srpskom pravu, ili isključiti ili ograničiti našu odgovornost za smrt ili lične povrede usled naše nemarnosti.
Sajt je obezbedjen na bazi “kao što je” I “koliko je dostupno” , bez ikakvog zastupanja ili odobrenja I ne garantujemo da li je to izričito ili implicitno u vezi sa njim I njegovom upotrebom. Priznate da ne možemo garantovati I ne možemo biti odgovorni za sigurnost ili privatnost Web stranice I sve informacije koje ste dobili. Morate nositi rizik koji je povezan korišćenjem Interneta.
Dok ćemo pokušati da obezbedimo da je materijal koji je uključen na internetu tačan, ugledan I visokog kvaliteta, ne možemo prihvatiti odgovornost za bilo kakve greške ili propuste ili za rezultate dobijene upotrebom takvih informacija ili za bilo kakve tehničke probleme koje možete iskusiti na Web lokaciji. Ako smo obavešteni o nekim netačnostima u materijalu na Web sajtu , pokušaćemo da to ispravimo čim budemo razumno mogli.
Konkretno, odričemo se svih obaveza u vezi sa sledećim :
Nekompatibilnost web stranice sa bilo kojim vašim uredjajem, sofrvera ili telekomunikacionih veza
Tehničkih problema uključujući greške ili prekide na Web lokaciji
Nepouzdanost ili netačnost Web sajta I Neuspeh Web sajta da ispuni vaše zahteve.
U punoj meri dozvoljenoj važećim zakonom, slažete se da nećemo biti odgovorni prema vama ili bilo kojoj trećoj strani zbog bilo kakve naknadne ili slučajne štete ( oba termina uključuju, bez ograničenja, čist ekonomski gubitak , gubitak profita, gubitak poslovanja, gubitak predvidjene štednje, rasipanje troškova, gubitak privatnosti I gubitak podataka) ili bilo koju drugu indirektnu, posebnu ili kaznenu štetu koja nestane ili je povezna sa Web sajtom.

15. Odstupanje

Ukoliko bilo koji deo uslova smatra se nezakonitim, ponistenim ili iz bilo kog razloga neizvrsivog, onda ce ta odredba biti podeljena od ovih Uslova I nece uticati na valjanost I primenjivost bilo kojih preostalij odredbi Uslova.

16. Otkaz

Nijedno odricanje od nas nece se tumaciti kao odricanje od bilo kog postupka ili naknadnog krsenja bilo koje odredbe.

17. Celoviti sporazum

Ovi uslovi cine celu osnovu bilo kog dogovora koji ste postigli izmedju vas I nas.

18. Zakon I nadleznost

Ovi uslovi ce se regulisati I tumaciti u skladu sa zakonima Republike Srbije , a eventualne sporove odlucuju samo Srpski sudovi.

19. Promocija poklona sa proizvodima
19.1 Tamo gde nudimo besplatan poklon sa proizvodom, mi cemo obezbediti samo jedan besplatan poklon po transakciji ( bez obzira na to koliko je proizvoda kupljeno ) .
Besplatan poklon je podlozan raspolozivosti I zadrzavamo pravo promene besplatnog poklona za dar jednake vrednosti.
19.2 Da bismo olaksali pruzenje besplatnog poklona, mozda ce nam biti neophodno ukljuciti besplatan poklon na nasem sajtu po nominalnoj vrednosti. Da biste izbegli sumnju, necete biti u mogucnosti da kupite besplatan poklon bez kupovine proizvoda koji je besplatan, a svaki pokusaj kupovine besplatnog poklona ce biti otkazan ( bez obzira na bilo koju automatsku komunikaciju koju mozete primiti uz potvrdu vase narudzbine ) . U slucaju da vam se poklanja besplatan poklon, morate biti obavezni da vrstite besplatni poklon na pismeni zahtev.

20. Poklon vauceri

MyCitylooks Gift Voucher – Vaucer poklona MC se moze koristiti za kupovinu bilo kog artikla koji je prodao www.mycitylooks.com Nasi normalni uslovi, zajedno sa odredbama I uslovima ispod, vaze za kupovinu vaseg vaucera za poklone. Mozete ga poslati e-mejlom porodici I prijateljima ili ih odstampali kako bi ih licno dali. To je savrsen nacin da poklonite poklon kad ne znate sta da kupite!
Sta je MyCitylooks poklon vaucer?
Poklon vaucer dostupan je u 3.000 , 6.000 , 8.000 , 12.000 I 24.000 dinara I omogucava vam da ga poklonite kada ne znate sta da kupite. Poklon vauceri se izdaju putem e-mejla koristeci elektronski vaucerski kod koji se onda moze otkupiti u Checkout-u kako bi kupio bilo koji proizvod na www.mycitylooks.com
Kako da narucim Gift Vaucer?
Mozete dodati vaucer poklona u vasu korpu za kupovinu kao I bilo koji drugi proizvod tako sto cete izabrati dugme “Dodaj u korpu” “Add to basket” na kartici “Kupi Odmah” “Buy Now” . Zatim nastavite da proveravate kako biste dovrsili narudzbinu. Ako zelite da kupite vise od jednog Poklon Vaucera, mozete povecati kolicinu stavke na stranici korpe ili se vratiti na odgovarajucu stranicu Gift Vaucer (a) .
Poklon vauceri se vrednuju I izdaju u dinarima. Diskontni kodovi se ne mogu koristiti prilikom kupovine Gift Vaucera.
Kako cu dobiti Gift Vaucer?
Kada se narudzbina obradi I mi smo primili uplatu, poslacete e-mejlom elektronski poklon vaucer na nas e-mejl giftvoucher@mycitylooks.com gde cete dobiti potvrdnu postu . Necete dobiti nista u poruci za Gift Vaucere koje narucujete.
Kako da dam vaucer primaocu?
Kada dobijete elektonski poklon vaucer poklona, onda mozete proslediti na e-mejl primaocu poklona ili mozete ispisati odstampan vaucer I dati mu. Poklon vauceri vaze 12 meseci od datuma kupovine.
Ja sam primalac Poklon Vaucera , kako da ga otkupim?
Gift Vaucer se moze koristiti za kupovinu bilo kog proizvoda na www.mycitylooks.com. Izaberite stavke koje zelite naruciti I dodajte ih u svoju korpu. Da biste primenili Gift Vaucer , unesite elektronski vaucerski kod koji ste primili u polje “Discount Code” I kliknite na dugme “Add” . Ovo ce onda primeniti vaucer na vasu porudzbinu. Zatim predjite na Checkout kao normalno.
Kakva su ogranicenja?
Mozete da koristite samo jedan vaucer po porudzbini I nece se izdati nikakva promena ukoliko se ne koristi puna vrednost vaucera u porudzbini. Poklon vaucer vazi 12 meseci od datuma kupovine, tako da ne zaboravite da na vreme iskoristite Gift Vaucer. Poklon vauceri se vrednuju I izdaju u dinarima RSD . Ne mozete koristiti Gift Vaucer sa bilo kojim drugim popust kodom.
Ja sam platio narudzbinu koristeci Gift Vaucer. Sta se dogadja ako zelim da ponistim uplatu?
Za porudzbine koje se refundiraju, povracaj ce se izdati putem istog nacina placanja koji se koristi za placanje naloga. Stoga, ako ste platili ili delom platili za narudzbinu pomocu poklon vaucera MC, bilo kakav povracaj ce se izdati u Gift Vaucerima na istu vrednost.
Izgubio sam Gift Vaucer . Sta da radim?
Ako ste primalac MyCitylooks poklon vaucera, molimo vas da pitate kupca ako jos uvek ima podatke o vasem Vaucer kodu. Ako nema, molimo kupca da nas kontaktira preko centra za razmenu poruka kako bi se Gift Vaucer mogao ponovo izdati
Mozemo samo ponovo izdati vaucere za poklone koji nisu otkupljeni. Da bi izbegli sumnju, originalni vaucer poklona ce biti nevazeci ako izdamo zamenu. Originalni rok trajanja I dalje ce se primenjivati.
Rizik I Gubitak
Rizik od gubitka I naziva poklona za poklone ce preneti kupcu nakon naseg elektonskog prenosa Gift Vaucera kupcu ili odredjenom primaocu, u zavisnosti od toga koji se primenjuje. Nismo odgovorni da li je poklon vaucer izgubljen, ukraden, unisten ili iskoriscen bez vase dozvole.
Prevara
Imacemo pravo zatvaranja korisnickih racuna I placanja od alternativnih nacina placanja ako je vaucer za vracene
Da li mogu da vratim svoj Poklon Vaucer?
Gift Vauceri ne mogu biti vraceni ili refundirani, osim u skladu sa vasim zakonskim pravima. Vaucer poklona se ne moze vratiti u gotovini.

21. My Smart Pay
Pravila I uslovi za pretplatu na My Smart Pay
Pretplacujuci se na nasu uslugu “ My Smart Pay” , prihvatate da ste saglasni sa nasim odredbama I uslovima.
Zaliha je podlozna raspolozivosti, ako postavite narudzbinu pre 22. U mesecu , u kojoj ce vasa pretplata proceti tog meseca. Na primer, ako se pretplatite 22.januara ili pre, vasa pretplata pocinje januara “My Smart Pay” . Ako stavite pretplatu 23. Januara , ako nije dostupna odgovarajuca mesecna “ My Smart Pay “ , vasa pretplata ce poceti u narednom mesecu , u ovom primeru u februaru.
Ako postavite autoship 22 maja , cilj nam je da posaljemo vasu prvu “My Smart Pay” u roku od 24 casa od prijema vase pretplate. Zatim nameravamo da svaku narednu “ My Smart Pay” posaljemo svakog dana ili kasnije svakog meseca. Imajte na umu da u nekim slucajevima moze doci do kasnjenja u isporuci I / ili naloga za povrat proizvoda zbog neocekivanih problema koji ukljucuju proces ispunjenja brenda. Svaki procenjeni rokovi dostave su samo procene I necete biti kvalifikovani za povracaj sredstava zbog nepredvidjenih kasnjenja. Cim vas “ My Smart Pay” bude na putu, dobicete e – mejl za potvrdu koja sadrzi broj za pracenje koji vam omogucava da pratite svoju posiljku. Necete biti kvalifikovani za povracaj sredstava zbog nepredvidjenih kasnjenja.
Ako promenite adresu tokom trajanja pretplate, to mozete uciniti preko vaseg naloga I stupiti na snagu sledeceg meseca. Ako niste promenili adresu pre nego sto je kreiran sledeci mesec, onda necemo biti odgovorni u slucaju da ne dobijete svoj “ My Smart Pay” I necete dobiti povracaj.
Auto obnova – nakon prvobitne pretplate fiksne tri, sest ili dvanaest meseci , Vasa pretplata “My Smart Pay” ce se automatksi obnoviti za jos jedan fiksni termin iste duzine. Mozete se odjaviti od automatskog obnavljanja pre 22. Dana vaseg isteka meseca preko vaseg racuna za kupce. Bilo koja jedna, tri,sest ili dvanaestomesecna pretplata otkazana pre isteka roka za prijavu nije podobna za povracaj novca.
Svaka pretplata se klasifikuje kao jedinstveni ugovor o redovnoj isporuci robe, tako da imate pravo da primate povracaj ako otkazete pretplatu kod nas u roku od 14 dana od dana kada ste stekli frizicko posedovanje svog prvog “My Citylooks Pay”
Imate pravo da otkazete pretplatu u bilo koje vreme , medjutim, osim ako ne otkazete u roku od 14 dana od kada “My Smart Pay” fizicko posedujete, bicete vezani za ugovor za ostatak Preplate.
Ako zelite da otkazete pretplatu pre isteka roka, to morate uraditi pre 23-eg u mesecu, inace cete dobiti ostale mesece “My Smart Pay” . Na primer, ako zelite da otkazete pretplatu od marta, trebalo bi da nas obavestite najkasnije do 22. Februara , u suprotnom mozete dobiti “My Smart Pay” za mart mesec. Ovo je samo za kupovinu za 1 mesec, a za 3,6 I 12 meseci koje ne mozete otkazati posle 14 dana od prijema vase prvog “May Smart Pay”
Gore navedena politika otkazivanja ne utice na vasa zakonska prava. Molimo pogledajte tacku 10 gore za dodatne informacije o vasem pravu otkazivnja.
Zadrzavamo pravo da otkazemo vasu pretplatu u bilo kom trenutku kao rezultat bilo kakvog krsenja ovih uslova. Takodje zadrzavamo pravo po nasem apsolutnom nahodjenju da otkazemo I / ili promenimo model pretplate “My Smart Pay”
Kada se pridruzite planu pretplate, pozvani ste da se pridruzite “ My Smart Pay kluba “ . Ovo opciono clanstvo pomocu koje mozete uneti informacije o sebi kako biste omogucili personalizovano iskustvo “ My Smart Pay-a” . Sve informacije koje unesete u ovu anketu nisu obavezne, mozete zatraziti da uklonite svoje podatke I mi cemo da se one ne dele van THE LOOKS GRUPE. Kada koristimo ove podatke o klijentu, mi koristimo samo informacije kako bismo osigurali bolje iskustvo sa vasom pametnom kupovinom I osigurali da zadovoljimo potrebe klijenata.
Sve informacije koje sakupljamo koristice se samo za personalizaciju vaseg MyCitylooks iskustva I obezbedjivanje da primate informacije koje ciljaju na vas personalno. Kada unesete svoj rodjendan, dozvoljavate nam da nagradimo nase pretplatnike rodjedanskim poklonom. Unosom vasih omiljenih brendova upozoravate nas sta zelite da vidite vise u svojoj pametnoj kupovini. Unosom informacija o vasem profilu lepote koristimo ovo kako bismo personalizovali vasu kupovinu kako bismo usmerili vase specificne potrebe.
Kada otkazete pretplatu na My Smart Pay ili vise niste pretplatnik, vi vise necete biti u mogucnosti da iskoristite ekskluzivnost kluba, ukljucujuci sve dodatne pogodnosti.
Ne mozemo garantovati da ce svaka kutija biti savrseno personalizovana za vas, ali cemo dati sve od sebe.

22. Referentna sema

U skladu sa gore navedenim uslovima, možete da napravite 'kredit' za korišćenje na ovoj stranici tako što ćete nam poslati novog kupca kroz naš referentni semestar tako što ćete podeliti referentnu liniju I / ili referentni kod koji vam damo ("Referentna šema" ). Imate pravo da učestvujete kao referenca u ovom referentnom semestru ako ste prethodno postavili račun na sajtu.
Novi korisnik je fizička osoba koja nas ranije nije naručila ("sudija")
Ako sudija ima račun na Veb lokaciji, ali nije prethodno postavio račun na Veb lokaciji, neće moći da učestvuje u polu-referalu korišćenjem "referentnog koda" (bez obzira da li su prethodno postavili nalog).
Ako je sudija kliknula na vašu referencu, popust kod će se automatski primenjivati na Checkout. Ako sudija koristi referentni kod, sudija mora uneti kod kod blagajne.
Da biste izbegli bilo kakve sumnje, bilo koji kredit koji ste generisali uz Upitnik mogu se koristiti samo na Veb lokaciji, niti imate pravo da primate neku vrstu plaćanja u vezi sa zajmom. Krediti nisu profitabilni za gotovinu. Kreditni rejting na vašem računu Referentno seme nije prenosivo na bilo koji način.
Dobićete važeći kredit na vašem računu 24 sata nakon otvaranja sudijskog naloga. Ako sudija odbije nalog iz bilo kog razloga u roku od 24 sata od dana slanja, kredit se neće kvalifikovati. Dobićete kredit u zadanom valutu veb stranice.
Svaki kredit se pokreće putem Upita koji se ne koristi u roku od 12 meseci od isteka roka isteka.
Sudija mora u svako doba utvrditi vrijednost najmanje minimalne vrijednosti navedene na Veb lokaciji.
Pretplatnički proizvodi isključeni iz reference seme.ms na vrijeme mogu isključiti dodatne proizvode iz Reference Reference u našem ekskluzivnom izboru.
I, po našem isključivom nahođenju, povućićemo kredit koji ste generirali iz Referentnog semena u bilo kom trenutku ako verujemo ili sumnjamo da je vaša referentna šema lažna, neistinita ili na neki drugi način.