Najbolji brendovi...
Korpa (0)
4,500RSD
Besplatna dostava
0 recenzije
Količina:
Na lageru  Obično se šalje u roku od 24 sata
Opis

Ciment Anti-Usure je kondicioner osmišljen za oslabljenu i oštećenu kosu. Njegov efekat anti-breakage pomaže u rekonstrukciji vlakna, za kosu koja je jača i više otporna.

Detalji proizvoda
Brend::
Rezultat:
Ciment Anti-Usure je regeneretivni balzam koji je dizajniran za oštećenu kosu, na nivou 1 i 2 od erozije. Njegova inovativna kombinacija sastojaka pomaže da se vlakna obnovljuju iz dana u dan, kako bi kosa bila jaka na dodir i otpornija. Idealno za finiju kosu, ovaj tretman je idealan za svakodnevnu upotrebu.
Sastojci:
VITA-CIMENT® • Pro-Keratin: protein which mimics the function of keratin and rebuilds the hair. • Ceramid: recreates the intercellular cement, strengthening the hair fiber from the inside. SÈVE DE RÉSURRECTION: well-known for its regenerating power.
Uputstvo:
Nanesite na ispranu i kosu osušenu kosu. Masaža na dužine i krajeve. Ostavite za 1 -2 minuta. Emulzirajte i isperite temeljito.
Dostava i povraćaj
Dostupna je ekspresna dostava - ako je proizvod naručen pre 21h, dostava će se realizovati sledećeg dana.
Ako nisam zadovoljan proizvodom?
Pogledajte našu politiku vraćanja.
Recenzije kupaca
Gde se pregledi odnose na hranu ili kozmetičke proizvode, rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Pregledi klijenata su nezavisni i ne predstavljaju stavove grupe.
Rezime
0
Napiši recenziju
       
Nedavno pregledano