Najbolji brendovi...
Korpa (0)
KÉRASTASE RESISTANCE THERAPISTE SOIN PREMIER Nega 250ML
  • KÉRASTASE RESISTANCE THERAPISTE SOIN PREMIER Nega 250ML
Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:
4,700RSD
Besplatna dostava
1 recenzije
Količina:
Na lageru  Obično se šalje u roku od 24 sata
Opis

Intezivna nega za regeneraciju hemijsko tretirane tanke kose.

Detalji proizvoda
Brend::
Rezultat:
Prva rutina nege za tanku kosu koja se može obrnuti - Soin Premier Thérapiste. Ovaj lagani balzam za negu i obnavljanje možete upotrebljavati pre ili posle pranja kako biste pružili dodatnu zaštitu tankoj oštećenoj kosi tokom pranja. Za veoma oštećenu, preterano tretiranu tanku kosu sa stepenom erozije 3-4. Dodatne prednosti: - Ima ulogu gaze koja štiti vlasi. - Kosa je zaštićena tokom pranja. - Kvalitet vlasi je poboljšan. - Kosa izgleda zdravo, sa vazdušastim volumenom.
Sastojci:
Obogaćeno revolucionarnom formulom koja sadrži: - FIBRA-KAP™ - Sève de Résurrection
Uputstvo:
Nanesite na mokru kosu pre ili posle pranja. Ravnomerno rasporedite celom dužinom kose i na krajeve. Ostavite da deluje 1-2 minuta. temeljno isperite. Nakon toga upotrebite Bain Thérapiste za pranje ili Sérum Thérapiste za zaštitu. Kako da prepoznate stepen erozije Vaše kose: Da li Vaša kosa deluje "mrtvo" i slabo? Da li Vas muče ispucali krajevi i suva kosa koja izgleda beživotno? Ako je tako, preporučujemo Vam Resistance Thérapiste za kosu sa stepenom erozije 3-4. Posetite najbliži Kérastase salon za detaljniju konsultaciju u vezi sa kosom i temenom.
Dostava i povraćaj
Dostupna je ekspresna dostava - ako je proizvod naručen pre 21h, dostava će se realizovati sledećeg dana.
Ako nisam zadovoljan proizvodom?
Pogledajte našu politiku vraćanja.
Recenzije kupaca
Gde se pregledi odnose na hranu ili kozmetičke proizvode, rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Pregledi klijenata su nezavisni i ne predstavljaju stavove grupe.
Rezime
5
Mrs
Savršeni rezultati tokom skoro 3 godine. Nanosim malu kolicinu posle svakog pranja i kosa je savršeno očuvana, iako imam skoro bele pramenove. Uzgred, to je jedina ozbiljna nega i apsolutno dovoljna.
26/04/2020 od Jelena
Napiši recenziju
       
Nedavno pregledano